Trimite-ti-ne un e-mail

Știri de companie

Semnal de feedback al comutatorului de limită de poziţionare APL-21025 2024-07

Semnal de feedback al comutatorului de limită de poziţionare APL-210

Trei componente ale procesorului sursei de gaz. Poziționătorul supapei generează rotație prin conectorul coaxial sau tija de feedback, determinând ca camera să activeze micro-comutatorul. Acest lucru, la rândul său, permite ca micro-comutatorul să fie declanșat de camă, trimițând semnale de comutare către exterior prin blocul de borne și afișând local prin indicator.
Comutator pneumatic combinat din aliaj de aluminiu pentru petrolier cu oprire automată de urgență și găuri rezervate18 2024-06

Acest comutator combinat pneumatic este disponibil în configurații care controlează unul până la șase compartimente, potrivite pentru controlul centralizat al supapelor pneumatice din petrolierele. Include controlul pentru supape de fund, supape de recuperare a vaporilor, supape de ventilație pe panoul lateral, supape de control al conductelor și supape de descărcare, permițând deschiderea și închiderea rapidă și controlul de la distanță pentru a asigura operațiuni de încărcare și descărcare sigure și fiabile.
Mașină de gravură Încărcare și descărcare automată Cilindru de poziționare Cilindru de avion cu suport.06 2024-06

Cilindrul de poziționare automată de încărcare și descărcare al mașinii de gravat fabricat de OLK pneumatic este echipat cu un cilindru de aeronave suport. Funcția este de a localiza și fixa piesa de prelucrat, de a asigura o presiune stabilă și de a strânge automat sistemul pentru a îmbunătăți eficiența prelucrării. Cilindrii de aeronave au avantajele unei precizii ridicate, eficienței ridicate, siguranței ridicate, operațiunilor ușoare și instalării ușoare
Ce trebuie să faceți dacă supapa solenoidală nu poate reveni după ce a fost utilizată o perioadă lungă de timp07 2024-05

Diagrama ilustrează o supapă solenoid acționată pilot, în care mișcarea miezului supapei permite redirecționarea fluidului. Condițiile necesare pentru deplasarea miezului supapei sunt:
cici@olk.com.cn
Mobil
+86-13736765213
Abordare
Zhengtai Road, zona industrială Xinguang, Liushi, Yueqing, Wenzhou, Zhejiang, China.
X
Reject Accept